Stor entusiasme for kirurgavdeling i Elverum

Stor entusiasme for kirurgavdeling i Elverum

Engasjement på møteDet var fullt hus hos Hartz Dental i anledning informasjonsmøtet om den nye avdelingen for oral kirurgi som åpner i vår.

Det var kirurg Erik Bie som innledet møtet mandag den 14 mars, med en innholdsrik presentasjon av sine erfaringer på feltet. Kirurgen, som er hovedansvarlig for tilbudet på Elverum i samarbeid med Hartz Dental, har en omfattende utdannelse og har arbeidet flere steder i landet. Han har også erfaring fra arbeid i Sør-Afrika og viste frem svært beskrivende billedmateriale fra sin tid som oral kirurg der.

– En erfaring som var både faglig spennende og inspirerende, smilte han til et interessert og trollbundet publikum, som i etterkant hadde flere spørsmål til kirurgen.

Både tannlege Einar Hartz og Erik Bie var svært fornøyde med oppmøtet og interessen for tilbudet, som oversteg alle forventninger.

– Det er utrolig engasjerende at så mange møter opp, sier Hartz. – Det viser at vi har tenkt riktig når vi velger å satse på et slikt tilbud i Elverum.

Tannlege fra KoppangVil benytte seg av muligheten
Tannlege Sigrun Akre hadde reist helt fra Koppang for å være med på møtet. Hun syntes Bies presentasjon var både inspirerende og interessant:

– Det er viktig for mange å vite at kompetansen finnes. Så ja, jeg vil så absolutt benytte meg av dette tilbudet!

Les sak i Østlendingen
Les: Kortere vei til oral kirurgi