Sommeråpent hos tannlegen

Sommeråpent hos tannlegen

Denne uka finner du to tannleger på jobb hos Hartz Dental: – Vi har ikke tatt ferie, smiler tannlegene Halvor Klareng og Syver Rotberget.

Det er kanskje ikke den travleste tiden på året, men begge tannlegene har nok å henge fingrene i, før det er ferietid også for dem.
-Det er en del mer vanlige ting å gjøre nå, forklarer Klareng. – Fyllinger som skal skiftes, rens av tenner og andre planlagte avtaler. I tillegg er vi her hvis det skulle oppstå akutte behov nå, når det er ferieavvikling hos andre tannleger. (Saken fortsetter under bildet)

Tannlege Halvor Klareng

Skal ikke gå å ha det vondt
Tannlegene hos Hartz Dental får mange tilbakemeldinger fra takknemlige pasienter.
-Folk er glade for at det er mulig å raskt få time hos oss når det er noe som står på, sier Klareng. -Opplever man tannverk, er det ei visdomstann som er trøblete, eller skulle man være så uheldig at man knekker ei tann, så er det greit å få gjort noe med, sier han. -Vi prøver å få tatt det så fort som mulig. Man skal ikke trenge å gå og ha det vondt, avslutter han.

Blir ferie, også for en tannlege
Klareng synes det er greit å jobbe noen uker i sommermånedene, men innrømmer at han gleder seg til litt ferie, han også. -Det er mye blide folk som kommer innom her, flere av dem kommer langveis fra. Trivelig når folk er i godt humør!

I ferien planlegger han blant annet en tur til Finnmark: – Gleder meg til å dra nordover, smiler han.

Foreløpig er både tannlegene Klareng og Rotberget, i tillegg til andre ansatte, klare til å ta deg i mot om det skulle være noe!