Skal ta vare på tennene dine i sommer

Skal ta vare på tennene dine i sommer

Det har vært stor pågang og hektiske dager for tannlegene hos Hartz Dental siden de åpnet for ordinær drift i starten av juni. – Mange er lettet over at de endelig kan få den behandlingen de trenger, sier tannlege Syver Rotberget.

De ansatte sporer stor entusiasme hos flere pasienter. – Folk er glade og pratsomme, sier Syver, som kan fortelle om travle dager den siste måneden. – Det blir sikkert en del å gjøre også fremover, og vi har åpent fra 8 – 15 hver dag hele sommeren.

Ungt miljø
Tannlege Syver er en av flere relativt nytilsatte tannleger hos Hartz Dental. Sammen med blant annet tannlegene Lene Wennvik Langlie og Halvor Klareng skal han være med på å bemanne et sommeråpent tannlegekontor. Sjefen sjøl, tannlege Einar Hartz, er fornøyd med at han har klart å tiltrekke seg så unge og kompetente tannleger:
– Dette er positive og flinke folk. Det påvirker både det generelle arbeidsmiljøet og møtet med pasientene, smiler han, og legger til at det fremdeles vil være tilpasninger med tanke på smittevern: – Vi forholder oss til retningslinjer og informasjon fra myndighetene, sier han.

Fra venstre: Tannlegene Lene Wennvik Langlie, Halvor Klareng, Syver Rotberget og Einar Hartz.

Bruke feriepenger til tannbehandling
Det er ikke bare pasientene som må holde seg hjemme eller reise på ferie i Norge i sommer – også de ansatte tannlegene tilpasser seg en begrenset ferieavvikling.

– Nå trenger pasientene at vi er på jobb, sier Halvor, som egentlig skulle på fisketur. – Det kommer flere muligheter for oss alle til å dra på ferie, smiler han. – Vi er glade for å være her for pasientene våre!

Tannlegene ser frem til en trivelig og travel sommer: – Og har man ekstra feriepenger er det ikke så dumt å bruke noen av dem på tennene, ler Syver. – Hvorfor ikke benytte seg av muligheten til å ta en skikkelig oppussing?

God sommer!
De ansatte hos Hartz Dental benytter anledningen til å ønske alle pasienter og samarbeidspartnere god sommer!

– Skulle det være noe, så er det bare å ta kontakt! Vi er tilgjengelige fra 8 – 15 i hele sommer.