Om

Allerede i 1972 var Tannlege Tore Hartz på plass i Garvergården i Elverum. Han delte da lokaliteter med Dr. Høie. I 2008 ble klinikken en familiebedrift, da sønn og tannlege Einar Hartz kom tilbake til Elverum.

Med Einars utvidede kompetanse om implantater og behovet for mer plass, utvidet Hartz både praksis og lokaler i løpet av 2009. I 2016 utvidet tannhelseklinikken med egen kirurgisk avdeling og Hartz Dental AS er nå den største private tannhelseklinikken i Elverum.

Tannlegene Tore og Einar Hartz

Fra august 2017 stiller tannhelseklinikken med et godt sammensveiset team på fire tannleger, to tannpleiere, en oral kirurg og fire tannhelsesekretærer.

Klinikken fokuserer på et godt tverrfaglig samarbeid som skal komme pasienten til gode på alle nivåer i behandlingen.

Hartz Dental AS  tilbyr alt fra veiledning i tannpuss, vanlig tannbehandling til mer avanserte behandlinger som å erstatte tapte tenner med implantatbehandling.  Teamet hos tannhelseklinikken har også gode resultater med å behandle pasienter med tannlegeskrekk.

Hartz Dental AS er medlem av Norsk Tannlegeforening og kan skilte med spesialkompetanse innen Implantatprotetikk, noe som utløser muligheter for trygdestøtte fra det offentlige (HELFO).