Ny tannpleier og tannlege

Ny tannpleier og tannlege

Hartz Dental AS har ansatt Vera Reies som ny tannpleier, samt Syver Rotberget som vikar for tannlege Lene, som straks går ut i permisjon. – Jeg lover å være like omtenksom og grei som Lene, smiler han.

Tannpleier Vera (23) begynte første august og har allerede blitt husvarm. – Jeg trives kjempegodt, sier jenta fra Trondheim som også studerte i Elverum. – Jeg synes dette er en kjempefin by, og bestemte meg for å bli, smiler hun. Hun tok likså godt kjæresten sin med seg fra Trondheim. – Det har vært en fantastisk fin sommer med masse sol, sier hun fornøyd, – nesten like varmt som El Salvador, der jeg kom fra da jeg var 15 år. Elverum er et rolig og fint sted, det setter jeg pris på. Og så får jeg jobbe med det jeg aller helst vil, smiler hun fornøyd.

Bestemte seg som tenåring
Syver (24) er opprinnelig fra Kongsvinger, men har nå flyttet til Elverum for å komme nærmere jobben. – Det blir litt langt å pendle, smiler han. Syver visste allerede som fersk ungdomsskoleelev at han ville bli tannlege, noe som nok er litt uvanlig: – Faren til en venn var tannlege, så jeg ble nok litt inspirert av det. Dessuten hadde jeg en kompis som ville bli tannlege, så vi var to. Jeg var også ekstra opptatt av biologi, forklarer han. – I tillegg var jeg praktisk anlagt allerede da, jeg tenkte at det var et interessant felt med god jobbmuligheter, ler han. – Og så liker jeg å jobbe med folk!

Syver lover å ta godt vare på Lenes pasienter når hun er i permisjon: – Jeg lover å videreføre den gode jobben hun har gjort, smiler han. – Alle som kommer til meg skal føle seg trygge på å få effektiv og omtenksom behandling, avslutter han.